Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

Saturday, March 19, 2011

Free Download Game Ice Age Full Version


 Game Ice Age: The Meltdown  adalah game action yang lucu, Game ini alur ceritanya sama persis dengan filmnya, kalian dapat memainkan 4 karakter binatang seperti tupai, gajah, singa (Manny, Diego Sid, dan Scrat ) . Ada 6 misi yang harus kalian selesaikan yang misi utamanya adalah menyelamatkan spesies lainnya dari gletser es yang mulai mencair, Musuh yang kalian hadapi di game ini seperti babi hutan, beruang kutub, berang-berang dll, Kalian Juga Harus ingat untuk mengumpulakn biji-biji yang ada, setiap misi yang dijalankan, agar bisa membuka misterti pada game ini,.. Yuk Download game Ice Age: The Meltdown RIPP ini

Screenshot:
Genre: Action | Style: Action Adventure | Release: 2006
Link Download Maknyos

Cara Instal Ice Age: The Meltdown RIP:
cara nginstall
1) disable UAC on Vista(untuk Vista,klo bukan vista langsung ke no2)
2) extract archive to NORMAL/SHORT PATH , somewhere like D:\Games
3) run setup.bat (jalankan setup.bat)
4) Kalau Tidak ada setup.bat jalnkan langsung extansion.exe nya
Harus Sabar Nunggu nya, Jangan Skali-Kali Di STOP
Review Ice Age: The Meltdown In English:
Based on the computer-animated film starring the voices of Ray Romano, Dennis Leary, and John Leguizamo, Ice Age 2: The Meltdown is a 3D platform game that closely follows the movie's storyline. Players will guide animal characters Manny, Sid, Diego, and the rambunctious Scrat in an adventure that involves saving each species from the melting glaciers in their arctic home. The goal in each of the game's six levels is to safely reach the end while steering clear of hazards and confronting enemies such as wild boars, polar bears, beavers, and more. Throughout each level are a substantial number of acorns to collect, which unlocks bonus content such as interviews with the film's stars. The majority of the game involves playing as Scrat, who can double jump, tail whip, and throw pebbles to avoid or stun enemies. The other characters star in their own mini-games, such as Sid's "Slippery Sloth Side Challenge," which has the obnoxious critter sliding on his belly down a slalom-like course made entirely of ice.

Features
- Play as Manny, Sid, Diego, and Scrat
- Explore six levels based on environments from the film
- Engage in an assortment of mini-games
- Collect acorns in each level to unlock bonus interviews
- Features the voices of Ray Romano, Dennis Leary, and John Leguizamo

SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Windows 2000/XP
MINIMUM
Intel Pentium 4 or AMD Athlon 1.4GHz Processor
256MB RAM
DirectX 9.0c
64MB nVidia GeForce or ATi Radeon class Video Card with Hardware T&L and Pixel Shader Support
DirectX compatible Sound Card
1.4GB Hard Disk Space
4X CD-ROM Drive

4 komentar:

  1. udah gak bisa didownload ni...

    ReplyDelete
  2. gan mohon di upload kembali game ini...
    mediafire atau enterupload...
    makacih gan...
    mohon di tanggapi...

    ReplyDelete
  3. I CANT DOWNLOAD THIS GAME BUT I LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AND I AM PAKISTAN

    ReplyDelete
  4. Gan, iya tuh. Tombol downloadnya gak ada di link Maknyos. Ane suka bgt game ini. Gamenya lucu bgt deh. Please gan, upload kembali gamenya.

    ReplyDelete

..::Terima kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar anda dan kalo ada link mati atau rusak segera laporkan di kotak komentar ini...!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan And NO SPAM..!!
Thanks..